Geniet in onze lunchroom van een uitgebreid verzorgde high tea met onder andere:

  • 1ste ronde • Een vers soepje
  • 2de ronde • Een plateau met verschillende warme en koude hapjes ,vers bereid door onze kokkin’s. Kleine salade , warme frituurde hapjes, mini worstenbroodje van de bakker, belegde broodjes en een stukje wrap.
  • 3de ronde • De zoete ronde onze favoriet! Mini smoothie, bolletje ijs, mini huisgemaakte monchou en een wafeltje

Dit is een voorbeeld, de high tea kan afwijken van seizoensgebonden producten die wij wel aanpassen. Voor allergieën verwijzen wij echt om eerst contact met ons op te nemen.

Ga voor onze sfeervolle high tea, waarbij je 2 tot 2,5 uur lang onbeperkt kunt genieten van koffie, latte macchiato, cappuccino en verse (munt)thee. Van een uitgebreid assortiment aan koude, warme, hartige en zoete lekkernijen. De high tea is alleen beschikbaar om 10:30 uur of 14:30 uur (niet op zaterdag) en vereist een reservering van 24 uur van tevoren.

Voor een baby shower passen we graag de setting aan naar jouw voorkeur met decoraties in het thema roze of blauw, en we verwerken deze kleuren ook in onze gerechten voor een extra speciale ervaring.

Heb je specifieke allergieën? Laat het ons tijdig weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

We heten je elke dag welkom van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie en reserveringen kun je contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.