Welkom bij onze lunchroom! Heb je iets te vieren? Of het nu gaat om een babyshower, verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons ’t knusse onderonsje‘ is een plankje met 5 kleine broodjes, een smakelijk soepje en een verfrissend yoghurtje voor een gezellige en vullende lunch.

Voor een extra special kun je kiezen voor ons plankje ’t knusse onderonsje DELUXE’, met een soepje, 5 luxe gerechtjes en een klein monchoutje. Op reservering is het mogelijk om deze uit te breiden met een grotere groep. Let op: deze optie is niet vegetarisch mogelijk!

Of kies voor onze gezellige high tea. Onze high tea biedt 2 tot 2,5 uur onbeperkt genieten van koffie, latte macchiato, cappuccino en verse (munt)thee, van een uitgebreid assortiment aan koude, warme, hartige en zoete lekkernijen. Hou er rekening mee dat de high tea alleen beschikbaar is om 10:30 uur of 14:30 uur (niet op zaterdag). Een high tea dient u 24 uur van te voren te reserveren.

Voor een babyshower passen we graag de setting aan naar jouw voorkeur met decoraties in het thema roze of blauw, en we verwerken deze kleuren ook in onze gerechten voor een extra speciale ervaring.

Heb je allergieën? Geef deze dan tijdig aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

We zijn elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur

Voor meer informatie verwijzen we graag naar dit onderstaande e-mail of telefoonnummer dat u met ons contact op neemt. Zodat wij mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.